Blerja e pajisjeve të specializuara për trajtim në një Shëndetësor në shtëpi në veri të Mitrovicës

 • Burimi

  KRPP

 • Industria

  Pajisje mjekësore dhe laboratorike, pajisje optike dhe precize, sahat dhe orë, farmaceutike dhe konsume mjekësore te ngjashme

 • Data e dhënies

  2017-07-24

 • Çmimi (EURO me TVSH)

  189,950 Euro

Dërgoni komentet tuaja!

Shto koment