Ritender Furnizim me material shpenzues medicional nga Lista Esenciale

  • Industria

    Pajisje mjekësore dhe laboratorike, pajisje optike dhe precize, sahat dhe orë, farmaceutike dhe konsume mjekësore te ngjashme

  • Data e dhënies

    2018-08-16

  • Çmimi (EURO me TVSH)

    174 Euro

Dërgoni komentet tuaja!

Shto koment